Om os

Butik Holst er en tøjbutik hvor du kan finde lækkert tøj, fede sko og smukke accessoires. Vi gør os umage med altid at finde, og udvælge det bedste til vores kunder. Vi håndplukker de smukkeste styles, med øje for kvalitet, pasform og bæredygtighed.

Butik Holst er udover at være et online univers, som har Showroom i Thisted midtby. Thisted er en købstad og havneby ved Limfjorden. Blot 16 km fra Thisted, finder du vore områdes hjerte Klitmøller og Vorupør, også bedre kendt som Cold Hawaii. Her mødes naturens bedste sider i en højere enhed, hvor havet og Nationalpark Thy støder sammen.  

Vi befinder i Thisted, her summer altid af liv, fra boderne på torvet, lyden af klokkerne fra vores smukke gamle kirke, hvor kirketårnet rager op over byens tage. Blot få meter fra butikken kan du nyde den smukke havnefront, som er en del af Cold Hawaii inland, her findes der flere spændende cafeer og restauranter.

I butikken og på webshoppen har vi skabt et univers med det bedste fra: Leveteroom, Modström, mbyM, Moves, Global Funk, SuperDry, Amust, Yas, Pieces, Noella, Basic Apparel, Comfy Copenhagen, Amust, A-View, Ipuro og FriiHofsiig. Mange af vores dejlige brands, får større og større fokus på bæredygtighed, dette har vi også for øje, og støtter op om. Du vil derfor kunne finde mange styles som er mærket bæredygtigt, isæt vores basics style, som ofte er lavet af økologisk bomuld. Du vil også kunne finde mange smukke styles lavet af ecovero viscose.

Vi beriger altid på shoppen med styles der kan mixes på kryds og tværs, styles op og ned. Det er vigtigt for os, at du kan gøre køb med en lang levetid.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, skulle du have spørgsmål, kan vi kontaktes alle hverdage på mail: butikholst@butikholst.dk fra kl. 10-16.

Rosa logoer